Du er her:

Konfirmationerne er den 16. august.      Mere info senere

Den første gudstjeneste bliver torsdag den 21. maj kl. 10.30. Husk at der er håndsprit, og tag hensyn til afstand.

Orienteringsmøde om Kliplev Kirke og menighedsråd tirsdag den 9. juni kl. 19.00

Mødet finder sted i Kliplev Kirke, da vi tager hensyn til afstand indendørs på grund af Corona virus. Der fortælles om det arbejde der er foregået forud om kirkens gøremål og om fremtidsplanerne. Efter en pause med lidt forfriskning, vil vi fortælle om menighedsrådsvalg 2020.

Påskesøndag den 12. april mellem kl. 10 og kl. 12 , vil kirken være låst op, og man kan komme og tænde et lys og side en stund i stilhed i kirkerummet.

Vi ber om at man tager hensyn til hinanden og følger myndighedernes retningslinjer.

På grund af corona virus er alle arragementer og gudstjenester aflyst til og med 13. april.

Begravelser og bisættelser er stadig mulig. Kontakt sognepræst Tom Ahlmann

Tlf. 3031 5625  mail ta@km.dk

Biskopperne har i dag informeret os om, at på grund af corona virus, er alle konfirmationer aflyst

til efter pinse.

Angående konfirmation i Kliplev og Søgård er det nu blevet besluttet at den holdes  søndag den 16. august,og

at den vil foregå som Bededag.

Man håber naturligvis at der ikke kommer yderligere restriktioner.

Kære Konfirmandforældre.

Flere har efterspurgt en ekstra dato, for det tilfældes skyld, at den 21. jui også bliver udskudt. Efter samråd med kolleger er Kliplev/Søgård endt på en alternativ dato der hedder 16. august.

Men lad os håbe på, det kan blive den 21. juni.

Hilsen Tom.