Indskrivning


Indskrivning til konfirmation 2019 Søgård Friskole og Felsted Centralskole

Lige nu skriver jeg, hvornår der er indskrivning, hvornår første undervisning finder sted, og hvornår første konfirmand- og forældrearrangement bliver. Jeg skriver også et par andre ting. 

 

For jer, der går på Felsted Centralskole – eller ønsker at deltage alligevel – bliver der

 

                       Indskrivning i præstegården tirsdag den 21 august fra 16.00 til 18.00 for konfirmander fra Søgård Friskole og onsdag den 22. august 2018 fra 16.00 til 18.00 for konfirmander fra Feldsted Centralskole

 

 

Jeg vil bede jer hente et skema på hjemmesiden før indskrivningen og udfylde og medbringe det. Det ligger her.

 

  • Hvis du ønsker at tilmelde dig konfirmandundervisningen men ikke har nået det, kan du stadig gøre det. Læs materialet nedenfor og skriv en mail til: konfirmand2019@kliplev.zendesk.com, så laver vi en aftale.

 

Har du lyst til at blive klogere på kirke og kristendom og gerne vil konfirmeres, er du velkommen til indskrivning. Er du er usikker på, om du vil konfirmeres, men gerne vil lære om kirke og kristendom, er du også velkommen til indskrivningen. Ved du, at du gerne vil konfirmeres men ikke er døbt, er du også velkommen til indskrivningen, så aftaler vi din dåb i løbet af konfirmandforløbet. Du kan nemlig gå til præst og få glæde af det, uanset om du afklaret omkring konfirmationen eller ej – du skal bare gå ind under de normale vilkår, der gælder for at deltage i konfirmandundervisningen. 

Konfirmationerne i Kliplev ligger på Store Bededag 17. maj 2019 og 8. maj 2020 kl. 9.30 for elever fra Kliplev Skole (Felsted Centralskole) og 11.30 for elever fra Søgård Friskole.