Sognepræst Michael Westh har søgt og fundet ny præstestilling fra 1. februar

Kære Kliplev,

Med denne lille hilsen vil jeg sige jer allesammen tak for knap 3 år som præst i jeres sogn. Jeg har søgt og fået nyt embede.

Det har været en spændende tid for mig at være hos Jer. Jeg har mødt mange af jer i fest og glæde — og også når sorg og savn har fyldt meget. Sammen har vi nydt Kliplev Kirkes skønhed, nydt lyset og musikken, fællesskabet, bønnerne, biblen og velsignelsen. I løbet af året benytter mange hundreder mennesker Kliplev kirke — til bisættelser, til dåb, til bryllupper. Dertil konfirmationer, påske og pinse, allehelgen, advent og jul. Det har været en fin og stærk oplevelse at følges med jer i det, I stod i. Jeg har forsøgt at være præst for jer og bidrage med noget af det, jeg er god til og vi har også udviklet nogle nye tiltag sammen. Også Lokalhistorisk forening, skolerne og litteraturinteresserede har været åbne for projekter med præst og kirke. Jeg håber, at I kan bygge videre på noget af det i fremtiden. Jeg takker kirkens ansatte, og ønsker hele menighedsrådet lyst og lykke til at fortsætte med at være Kirke i Kliplev. Nu begynder jeg så et nyt præsteliv og flytter fra Kliplev 1. februar. Der vil være afskedsgudstjeneste søndag den 24. februar kl. 10.30. Mit nye udgangspunkt bliver Odense. Jeg glæder mig til det nye præstekald, til storbyen og til at komme nærmere mine kære på Langeland og på Sjælland.

De bedste hilsner med tak for tiden her i Kliplev og med gode fremtidsønsker for jer alle.

Michael Ravnholt Westh

Ingen begivenheder fundet.