Kirkerytmik og babysalmesang Kliplev efterår 2018

Velkommen

Babysalmesang er for babyer og deres forældre/bedsteforældre fra især Kliplev og Ensted sogne

Babysalmesang er stadig en stor succes over hele landet, hvor musik og nærvær, stimulation og samvær er nøgleordene.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage – kun lysten at være sammen med sit barn igennem sang, musik, dans og rytmik. Din stemme er det smukkeste dit barn ved. De første gange kan meget føles nyt, men efterhånden vil både du og barnet mærke trygheden og glæden ved genkendelsen.

25okt kl. 09:30

Kirkerytmik

Under ledelse af Kirsten Dahlgaard

- foregår i Kliplev Kirke

25okt kl. 09:30
25okt kl. 10:45

Under ledelse af Kirsten Dahlgaard

- foregår i Kliplev Kirke

25okt kl. 10:45

Vi starter et nyt hold babysalmesang efterår 2018 10.45-12.00 -- se kalenderen til venstre.

Undervisningen starter i Kliplev Kirkes smukke rum 8 torsdage. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da vi max vil være 12 børn. Henvend dig til organisten, for at høre nærmere og tilmelde jer

Vel mødt. Kirsten Dahlgaard, organist

Vi starter et nyt hold kirkerytmik efterår 2018 9.30 -- se kalenderen til venstre.