Kirkerytmik og babysalmesang Kliplev efterår 2018

Velkommen

Babysalmesang er for babyer og deres forældre/bedsteforældre fra især Kliplev og Ensted sogne

Babysalmesang er stadig en stor succes over hele landet, hvor musik og nærvær, stimulation og samvær er nøgleordene.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage – kun lysten at være sammen med sit barn igennem sang, musik, dans og rytmik. Din stemme er det smukkeste dit barn ved. De første gange kan meget føles nyt, men efterhånden vil både du og barnet mærke trygheden og glæden ved genkendelsen.

Undervisningen starter i Kliplev Kirkes smukke rum 8 torsdage. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da vi max vil være 12 børn. Henvend dig til organisten, for at høre nærmere og tilmelde jer på  28572607 eller skriv til mail organist@kliplevkirke.dk

Vel mødt. Kirsten, organist.

KIRKERYTMIK

Er for de 1 - 3 årige børn og deres forældre/bedsteforældre/plejeforældre og dagplejere. Vi synger, danser og spiller, både strudsen og krokodillen er med.

.

.

Husk tilmelding på 28572607  ( Nyt NR. )

Ingen begivenheder fundet.