Indskrivning

Indskrivning til konfirmation 2018

• Hvis du ønsker at tilmelde dig konfirmandundervisningen men ikke har nået det, kan du stadig gøre det. Læs materialet nedenfor og skriv en mail til: konfirmand2018@kliplev.zendesk.com, så laver vi en aftale.

Har du lyst til at blive klogere på kirke og kristendom og gerne vil konfirmeres, er du velkommen til indskrivning. Er du er usikker på, om du vil konfirmeres, men gerne vil lære om kirke og kristendom, er du også velkommen til indskrivningen. Ved du, at du gerne vil konfirmeres men ikke er døbt, er du også velkommen til indskrivningen, så aftaler vi din dåb i løbet af konfirmandforløbet. Du kan nemlig gå til præst og få glæde af det, uanset om du afklaret omkring konfirmationen eller ej – du skal bare gå ind under de normale vilkår, der gælder for at deltage i konfirmandundervisningen.

Konfirmationerne i Kliplev ligger på Store Bededag 27. april 2018, 17. maj 2019 og 8. maj 2020 kl. 9.30 for elever fra Kliplev Skole (Felsted Centralskole) og 11.30 for elever fra Søgård Friskole.

Indskrivning til konfirmation 2018 finder sted i Kliplev Præstegård med indgang fra hovedindgangen over for kirken:

tirsdag 5. september 2017 16-18 og onsdag 6. september 2017 16-18

Hent skema til indskrivning her.

I behøver ikke have dåbsattest med, men I bør gennemlæse skemaet og gennemtænke det – og også gerne udfylde det – på forhånd.

Venlig hilsen Michael Westh