Babysalmesang og Kirkerytmik

Babysalmesang for babyer og deres forældre/bedsteforældre fra især Kliplev og Ensted sogne.

Babysalmesang er stadig en stor succes over hele landet, hvor musik og nærvær, stimulation og samvær er nøgleordene.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage -kun lysten at være sammen med sit barn igennem sang, musik, dans og rytmik. Din stemme er det smukkeste dit barn ved. De første gange kan meget føles nyt, men efterhånden vil både du og barnet mærke trygheden og glæden ved genkendelsen.

Vi starter et nyt hold Torsdag den 31.august kl. 10.30 til 11.30  Datoerne herefter er følgende:

7.september, 14. september, 21. september, 28. september,5. oktober, 12. oktober, 2. november.

Undervisningen starter i Kliplev Kirkes smukke rum 8 torsdage i løbet af efteråret. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da vi max vil være 12 børn. Henvend dig til organisten, for at høre nærmere og tilmelde jer på 74625410 eller skriv til mail organist@kliplevkirke.dk

Vel mødt. Vibeke, kirkesanger og Kirsten, organist.

KIRKERYTMIK

Er for de 1 - 3 årige børn og deres forældre/bedsteforældre/plejeforældre og dagplejere.

Vi synger, danser og spiller, både strudsen og krokodillen er med.

Første gang er Torsdag den 31. august kl. 9.30 i Kliplev Kirke, en god halv times tid, og vi tilbyder 4 gange pr. hold. Tilmelding til organist Kirsten. Datoerne herefter er følgende:

7.september, 14. september, 21 september, 28. september,5. oktober, 12. oktober, 2. november