Velkommen til MENU Kliplev Kirke

Kliplevs smukke kirke er åben alle dage kl. 8.00-16.00. Den rummer også liv i ugens løb. Her bærer vi de små hen, for at de kan modtage trygheden i dåben. Og herhen bærer vi vore døde, for at vi kan modtage Guds fred og give dem i Guds varetægt.

Her finder vi også plads til at lege sammen -- store som små -- til koncerter kan vi opleve musik og sang i det skønne rum. Til de forskellige årstider kan vi opleve de unge blive konfirmeret, brudepar blive viet, guldbrudepar markere deres dag foran alteret, maskerade til fastelavn og halloween, sommergudstjeneste under Kliplev Mærken, advent og Lucia og jul, Helligtrekonger og Kyndelmisse, påske og pinse.

MENU Kliplev Kirke øverst til højre – peg med din mus, så tror vi, du finder det meste. Kontakt Webmaster, hvis du har brug for hjælp på hjemmesiden. Vedrørende alle andre spørgsmål skal du henvende dig til de relevante personer på Kontaktsiden.

Gudstjenester i Kliplev